Filmpjes

- Hier zijn we weer! heb ik gemaakt voor De Grebbelinieroute van 14Karaats 2017 van stichting 14Karaats. In de film ziet u het maakproces en een impressie van het beeld op locatie, op een schaapskooi in Renswoude. De kippen zijn al verkocht.

- Beeldenimpressie van de 14Karaats beeldenroute rond Renswoude 2017

- Voor 14Karaats heb ik The Making of gemonteerd. De interviews heb ik zelf afgelegd. De film was ook te zien op de tentoonstelling The Making of van de beeldenroute Grebbelinie rond Renswoude.

- Hadewych Roelofsen laat zien hoe ze te werk gaat, bij het maken van haar kunstwerken. Deze film is gemaakt door: wwwproducties.

- Bekijk hier een film over het maken van de bronzen broches:

- 14 september heb ik samen met Tineke een bijzonder lied uitgevoerd bij De Pionier. De Pionier heb ik voor de beeldenroute 14Karaats gemaakt en speciaal voor dit beeld heb ik zelf een lied geschreven. In het volgende filmpje kunt u kijken en luisteren naar de uitvoering ervan:

- van 14 juni t/m 14 september 2014 heb ik deelgenomen aan de beeldenroute 14-Karaats in het Beekdal in Renkum. Kijk voor meer info op www.14karaats.nl of volg ons op Facebook www.facebook.com/stichting14karaats. Bekijk de video over het ontstaan van De Pionier:

- Bekijk hier een impressie van deze beeldenroute 2014 van Stichting 14Karaats in het prachtige Renkums beekdal:

- van 17 mei t/m eind oktober 2014, beelden in de beeldentuin van Galerie Zuid. Openingstijden: wo., vr., zat.: 14.00-17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.galeriezuid.nl. Bekijk hier het interview op TV Ede, het programma Mooi Zo van 26 mei:

 

 
 

Facebookpagina:

www.facebook.com/hadykunst.

 

Contact  Veelgestelde vragen  Links